NGH: Officiële Alfa Plam dealer in Nederland, België en Luxemburg

NGH is een officiële partner van Alfa Plam. NGH richt zich op de verkoop van Alfa Plam verwarmingssystemen in Nederland, België en Luxemburg. Wij werken nauw samen met installateurs en onderhoudsmonteurs voor Alfa Plam verwarmingsapparaten.

NGH en Alfa Plam bevestigen Officieel partnerschap in de Benelux

Voordelen voor consumenten

Als klant van NGH profiteert u van professionele begeleiding tijdens de oriëntatie, de aankoop, installatie en onderhoud van hun uw nieuwe Alfa Plam verwarmingsapparaat.

Onderhoud aan Alfa Plam verwarmingsapparaten

NGH werkt samen met gecertificeerde Alfa Plam onderhoudsmonteurs. De onderhoudsmonteurs hebben een speciale opleiding gevolgd en zijn Alfa Plam gecertificeerd. U kunt bij ons terecht voor onderhoud aan Alfa Plam verwarmingssystemen.

Installaties van Alfa Plam verwarmingsinstallaties

NGH werkt samen met gecertificeerde Alfa Plam installateurs. Naast de gangbare installatie opleidingen en certificaten zijn de installateurs gespecialiseerd in het installeren van Alfa Plam kachels en cv-installaties.

Grote voorraad Alfa Plam onderdelen

Wij hebben beschikking over een grote voorraad onderdelen voor uw Alfa Plam verwarmingsapparaten. Wij zorgen dat u uw nodige onderdeel ontvangt zodat u snel weer verder kunt stoken.

Alle Alfa Plam producten verkrijgbaar

Wij hebben beschikking over een grote voorraad onderdelen voor uw Alfa Plam verwarmingsapparaten. Wij zorgen dat u uw nodige onderdeel ontvangt zodat u snel weer verder kunt stoken.

NGH officiele dealer Alfa Plam in de Benelux

Samenwerking met bedrijven

Als u zich wilt aansluiten bij NGH als installateur, onderhoudsmonteur of verkoper van Alfa Plam producten kunt u contact met ons opnemen. Trainingen en opleidingen zijn mogelijk.

Schrijf je in voor de NGH nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe producten en aanbiedingen

Winkelwagen