Retour en ruilen

U kunt uw product retourneren of ruilen als het niet aan uw verwachtingen voldoet.

Retourneren

Als u niet tevreden bent met uw aankoop bij NGH, kunt u het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Het product moet in de originele verpakking zitten en in dezelfde staat verkeren als toen het werd ontvangen. Om een retour te starten, neemt u contact op met onze klantenservice. Wij zullen u voorzien van instructies over hoe u het product kunt retourneren.

Zodra we uw geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd op beschadigingen, zullen we uw geld terugstorten op de rekening waarmee u de aankoop heeft gedaan. Dit proces kan tot 10 werkdagen duren.

Ruilen

Als u het product wilt ruilen voor een ander product, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zullen instrueren over hoe u het product kunt retourneren en het nieuwe product kunt bestellen. Zodra we uw geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd op beschadigingen, zullen we het nieuwe product naar u verzenden.

Garantie

Bij NGH bieden wij 2 jaar garantie op al onze verwarmingsapparaten. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met uw product, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zullen u voorzien van instructies over hoe u het product kunt retourneren voor reparatie of vervanging.

Winkelwagen