Ons Duurzaamheidsbeleid: Een stap richting een groenere toekomst

NGH staat voor duurzaam en verantwoord stoken. We zijn ervan overtuigd dat wij ons steentje kunnen bijdragen en dat wij de wereld duurzamer kunnen maken. Daarom zijn wij voortdurend bezig met het ontwikkelen en implementeren van duurzame initiatieven. Zo is ook ons idee ontstaan om dit bedrijf op te starten.

Duurzame Verwarmingsapparaten

Bij NGH hebben we een exclusief assortiment van duurzame producten. Al onze verwarmingsapparaten voldoen aan het EcoDesign keurmerk en zijn geproduceerd met behulp van duurzame energiebronnen. Daarnaast zijn we voortdurend bezig met het verminderen van onze CO2-uitstoot en het minimaliseren van ons afval.

Duurzaam stoken

Duurzaam en Verantwoord Stoken

Wij willen ervoor zorgen dat u op een duurzame manier uw woning kunt verwarmen. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van verwarmingsapparaten die het mogelijk maken om duurzaam en verantwoord te stoken. Zo haalt u bijvoorbeeld met onze moderne kachels, fornuizen en CV ketels een hoog rendement, waardoor er minder uitstoot is van fijnstof en schadelijke stoffen.

Duurzame Verpakkingen

Wij streven er naar om onze verpakkingen zo duurzaam mogelijk te maken. Zo gebruiken we bijvoorbeeld zoveel mogelijk gerecyclede materialen voor onze verpakkingen en verminderen we het gebruik van plastic waar mogelijk.

Duurzame Partners

We werken bij NGH samen met partners die zich inzetten voor duurzaamheid. Wij werken samen met leveranciers die hun productieproces duurzaam hebben ingericht en die zich inzetten voor een vermindering van hun CO2-uitstoot.

Duurzaam transport

Duurzame Doelstellingen

Bij NGH hebben we een aantal duurzame doelstellingen geformuleerd voor de komende jaren. Zo willen we bijvoorbeeld onze CO2-uitstoot verminderen en ons afval minimaliseren. Daarnaast willen we onze klanten blijven inspireren om op een duurzame manier te stoken. Wij doen er alles aan om onze klanten te informeren over de voordelen van moderne verwarmingsapparaten.

Conclusie

Duurzaamheid staat bij NGH hoog in het vaandel. We zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen en implementeren van duurzame initiatieven en streven er naar om onze CO2-uitstoot te verminderen en ons afval te minimaliseren. Bij ons vindt u dan ook een uitgebreid assortiment van duurzame verwarmingsapparaten. U kunt ook bij ons terecht voor advies over hoe u zo duurzaam mogelijk kunt stoken.

Schrijf je in voor de NGH nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe producten en aanbiedingen

Winkelwagen