Service en onderhoud aan uw verwarmingssysteem

Om ervoor te zorgen dat uw verwarmingssysteem optimaal blijft functioneren en een langere levensduur heeft, is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. De meeste problemen die zich voordoen, kunnen worden voorkomen door reglematig onderhoud. In de onderstaande artikelen vindt u meer informatie over waar u op kunt letten.

“Regelmatig onderhoud is belangrijk voor een goede werking van uw verwarmingssysteem. Voer regelmatig onderhoud uit en laat minstens keer per jaar groot onderhoud uitvoeren.”

Onderhoud door NGH

NGH voert onderhoud uit aan de Alfa Plam verwarmingsapparaten die u bij ons heeft gekocht. Het is eventueel ook mogelijk dat wij onderhoud uitvoeren aan een product dat u niet bij ons heeft gekocht.

Wilt u uw verwarmingsapparaat laten onderhouden of heeft u advies nodig? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij bieden verschillende onderhouds- en servicepakketten aan.

De beste service

Als u onderhoud aan uw verwarmingsapparaat wilt laten uitvoeren of vragen heeft met betrekking tot onderhoud kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.

Blijf op de hoogte van nieuwe producten en aanbiedingen​

Schrijf je in voor de NGH nieuwsbrief
houtgestookt cv fornuis
Winkelwagen