Pellets in de aanbieding

Onze EN+A1 pellets zijn u nu tijdelijk in de aanbieding. Koop uw houtpellets nu extra voordelig per zak of volle pallet. Wees er snel bij, binnenkort verloopt onze actie!

Profiteer nu van onze pellet promo: tijdelijk beschikbaar

Bent u op zoek naar hoogwaardige witte houtpellets tegen een voordelige prijs? Zoek niet verder! Bij ons bent u aan het juiste adres. Onze hoge kwaliteit houtpellets zijn nu tijdelijk in de aanbieding. Wees er snel bij, deze aanbieding verloopt binnenkort!

Deze aanbieding is verlopen

Deze aanbieding verloopt in:

Deze aanbieding is verlopen

Pellet Aanbieding per zak: 15 kilo voor maar € 6,95​

Onze witte houtpellets zijn verkrijgbaar in handige zakken, perfect voor huishoudelijk gebruik. Elke zak is zorgvuldig verpakt om de kwaliteit van de pellets te behouden. Bestel zo veel zakken als u nodig heeft en geniet van de voordelen van onze hoogwaardige pellets.​

Volle pallet houtpellets in de aanbieding: 70 Zakken (1050 kilo) voor maar € 486,50

Voor wie serieus voorbereid wil zijn op het koude seizoen of voor bedrijven die een constante voorraad nodig hebben, bieden wij de mogelijkheid om onze witte houtpellets per volle pallet van 70 zakken te bestellen (1050 kilo). Dit is ideaal voor grote huizen, bedrijven, restaurants of andere commerciële toepassingen. Door pellets per pallet te bestellen, profiteert u niet alleen van een aantrekkelijke prijs, maar bent u ook voorzien van voldoende brandstof om de winter comfortabel door te komen.

EN+A1 pellets kopen in de aanbieding

Onze witte EN+A1 houtpellets behoren tot de beste op de markt. Gemaakt van puur houtmateriaal, zijn ze niet alleen milieuvriendelijk, maar ook efficiënt en betrouwbaar. Of u nu een pelletkachel of pellet cv ketel gebruikt, onze pellets zorgen voor een constante warmte en een schone verbranding. Bovendien hebben deze pellets een laag asgehalte, waardoor u minder tijd kwijt bent aan het schoonmaken van uw pelletkachel.

EN Plus-A1-keurmerk-houtpellets

Houtpellets aanbieding in België en Nederland

We bieden nu een exclusieve korting op onze witte houtpellets voor onze klanten in Nederland en België. Waar wacht u nog op? Grijp deze kans om hoogwaardige houtpellets voordelig aan te bestellen. 

Pellets kopen in de aanbieding, zo profiteert u van de beste prijs!

Plaats uw bestelling voor onze witte EN+A1 houtpellets met de speciale aanbiedingsprijs. Deze aanbieding is slechts twee weken geldig, dus wacht niet te lang. Zorg ervoor dat u de benodigde hoeveelheid houtpellets bestelt om de winter warm door te komen.

pallet met pellets van Bioenergy Point

Pellet promo – beperkte voorraad!

Wacht niet tot het te laat is! Wij hebben een beperkte voorraad. Bestel nu onze hoogwaardige witte houtpellets met de exclusieve aanbiedingsprijs. Profiteer van deze geweldige deal en geniet van de voordelen van hoogwaardige pellets voor een voordelige prijs.

Blijf op de hoogte van nieuwe producten en aanbiedingen​

Schrijf je in voor de NGH nieuwsbrief
houtgestookt cv fornuis
Winkelwagen