Alfa Plam Pelletketels

Pellet CV ketels van het kwaliteitsmerk Alfa Plam zijn betrouwbare verwarmingsbronnen en hebben een lange levensduur. Of u nu een kleine woning of een groot gebouw met pellets wilt verwarmen, een Alfa Plam pelletketel biedt een voordelige oplossing. Neem contact met ons op of bestel direct online!

Inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents

  Consistente werking van de pelletketel

  De pelletketels van Alfa Plam hebben ingebouwde sensoren die ervoor zorgen dat de pelletdosering en werking van de verbrandingsventilatoren optimaal worden afgesteld. Dit zorgt voor een consistente werking van de ketel.

  Watervoerende pelletketels

  Alfa Plam pelletketels zijn complete cv ketels die u direct kunt aansluiten op uw radiatoren en vloerverwarming en zijn standaard voorzien van:

  • Boiler
  • Circulatiepomp
  • Expansievat
  • Veiligheidsklep
   

  Gelijkmatige dosering van houtpellets

  De geavanceerde apparatuur in de Alfa Plam pelletketels zorgt voor een gelijkmatige toevoer van houtpellets. Hierdoor heeft u minder opeenhoping van asresten in de verbrandingskamer. Dit zorgt voor minder onderhoud en een lange levensduur van de pelletketel.

  werking van de pelletketel Grande

  Verwarm uw tapwater met pellets

  Alfa Plam pellet cv ketels zijn voorzien van TiEmme Ellettronica, een besturingssysteem dat de tempratuur van het water in een buffervat kan uitlezen. Dit maakt deze pelletketels zeer geschikt in combinatie met een buffervat of hygiëne boiler. Zo kunt u ook uw water voor douche en kraan met pellets verwarmen.

  Bediend uw Alfe Plam pelletketel via uw smartphone

  U kunt uw pelletketel van Alfa Plam uitbreiden met een WiFi module. Dit maakt het mogelijk om uw pelletketel vanaf uw smartphone te bedienen met de Afa Plam app. Deze kunt u gratis downloaden via de App Store of Play Store.

  Extra pellettank voor uw pellet cv ketel van Alfa Plam

  De pelletketels van Alfa Plam kunnen worden uitgebreid met een extra pellettank. Een pellet tank is een extra pelletreservoir met een capaciteit van 280 kg houtpellets.

  Variabele parameters

  Met een pelletketel van Alfa Plam heeft u de mogelijkheid om de parameters af te stellen voor uw specifieke situatie. Deze functie maakt maakt het mogelijk om aanpassingen te maken die aanzienlijk bijdragen aan de algehele prestaties en efficiëntie van uw pellet cv ketel.

  Alfa Plam pelletketel

  Koop uw Alfa Plam pelletketel bij NGH

  Wilt u ook een Alfa Plam pellet cv ketel kopen? NGH is een officieel verkooppunt van Alfa Plam en wij werken met gecertificeerde Alfa Plam monteurs. Neem contact met ons op of bestel direct online!

  Blijf op de hoogte van nieuwe producten en aanbiedingen​

  Schrijf je in voor de NGH nieuwsbrief
  houtgestookt cv fornuis
  Winkelwagen