Pelletfornuis op CV

Een pelletfornuis met CV aansluiting is een stijlvolle oplossing om uw woning of restaurant te verwarmen. U profiteert van alle voordelen van een pellet cv, terwijl u een grote kookplaat en een oven heeft waarmee u uw eten op pellets kunt bereiden.

Koken op pellets met een pelletkachel met kookplaat en oven

U kunt een cv pelletfornuis zien als een pelletkachel met oven en kookplaat. De kookplaat beschikt over verschillende kookzones, zodat u al uw favoriete gerechten kunt bereiden. Een pelletfornuis maakt het mogelijk om te koken op houtpellets.

Pelletfornuis met cv aansluiting en ingebouwde CV ketel

De ingebouwde cv ketel in het pelletfornuis beschikt over een boiler, circulatiepomp, expansievat en veiligheidsklep. Dat betekent dat u uw pellet cv fornuis rechtstreeks kunt aansluiten op uw radiatoren en vloerverwarmingen. Dit werkt ook in combinatie met uw bestaande boiler of buffervat.

Alfa Term 20 achterkant CV Pelletkachel

Blikvanger in de horeca

Een pelletfornuis komt u niet iedere dag tegen en werkt als een echte blikvanger. Dit maakt het een mooie toevoeging aan uw restaurant of op de werkplaats. Laat uw personeel in de pauze lekker warm genieten met een warme maaltijd rechtstreeks van uw pelletfornuis. Lees hier de ervaringen met een pellet cv fornuis in een horecagelegenheid.

Installatie pellet CV fornuis

De installatie van een pelletfornuis op cv is redelijk eenvoudig en snel te doen. Omdat alle nodige onderdelen zijn ingebouwd hoeft u deze in principe alleen op de verwarmingsbuizen aan te sluiten. Als u twee rechter handen hebt zou u dit zelf kunnen doen, maar wij raden aan om hiervoor een vakman in te schakelen.

Onderhoud van uw pellet cv fornuis

Het juiste onderhoud aan uw pelletfornuis op cv is ontzettende belangrijk om problemen te voorkomen. Goed onderhoud zorgt voor een goede werking en een lange levensduur.

Zelf onderhoud uitvoeren aan uw cv pelletfornuis

Er zijn verschillende onderhoudswerkzaamheden die u dagelijks en wekelijks dient uit te voeren. Dit gaat dan om het legen van de aslade en het verwijderen van de as met een aszuiger. Hiermee bent u binnen een paar minuutjes klaar.

Onderhoud laten uitvoeren door een vakman

Een keer per jaar dient er groot onderhoud aan uw pelletfornuis opo cv te worden uitgevoerd. Dit betreft het grondig schoonmaken van de hele kachel en de reiniging van de rookkanalen.

Pelletfornuis met CV aansluiting kopen

Koop uw pellet cv fornuis voor de beste prijs bij NGH. 

Blijf op de hoogte van nieuwe producten en aanbiedingen​

Schrijf je in voor de NGH nieuwsbrief
houtgestookt cv fornuis
Winkelwagen