CV Pelletkachel kopen - moederhaard voor boiler, vloerverwarming of buffervat

Sluit uw CV Pelletkachel aan op uw centrale verwarming en bespaar direct op uw stookkosten. Door uw woning of bedrijfspand te verwarmen met pellets bespaart u op uw energierekening, vaak tussen de 30 en 60%. Ontdek ons assortiment en koop uw cv pelletkachel voor de beste prijs bij NGH! Neem contact op voor advies op maat.

Pelletkachel met CV aansluiting

Een CV pelletkachel is voorzien van een CV aansluiting. Een CV pelletkachel van het merk Alfa Plam fungeert op zichzelf al als een volwaardige CV ketel. Dankzij de ingebouwde boiler, circulatiepomp, expansievat en veiligheidsklep is het mogelijk om deze kachel vrijwel direct aan te sluiten op zowel uw radiatoren als vloerverwarming. Zo kunt u met een enkele kachel uw complete woning met pellets verwarmen.

Wat is de beste pelletkachel CV?

De beste pelletkachel cv is de Commo 21. Met een cv-capaciteit van 21 kilowatt, hoog rendement en een laag pelletverbruik heeft u een lekker warme woning en tegelijk veel lagere energiekosten. Stoken met pellets is een stuk minder duur dan aardgas. Daarom kiezen steeds meer huishoudens voor de voordelige pelletkachel cv.

Pelletkachel CV en warm water

Als u uw water voor uw sanitaire voorzieningen wilt verwarmen met pellets dan kunt u dat doen met een cv pelletkachel. Om uw drinkwater te verwarmen dient u uw cv pelletkachel aan te sluiten op een combiboiler of op een buffervat.

Een pelletkachel CV in combinatie met een buffervat

U kunt uw CV Pellet kachel aansluiten op een buffervat. Zo zorgt u ervoor dat het verwarmde water minder snel afkoelt en zult u nog voordeliger uw woning of bedrijfspand verwarmen. Zorg ervoor dat het vermogen goed op elkaar is afgestemd.

Welke cv pelletkachel voor buffervat?

De Dino 17 en Dino 27 werken het beste in combinatie met een buffervat. Door de ingebouwde sensoren van TiEmme Ellettronica kunnen deze cv pelletkachels de tempratuur van het water in het buffervat meten. Hierdoor wordt de verbranding perfect afgestemd.

"Gasverbruik, update cv palletkachel met buffervat. Sinds laatste zomer is alles in werking gesteld. Mijn energie contract loopt van januari tot januari. Dus een half jaar gestookt op de kachel. En mijn gasverbruik is gehalveerd. Ik ben benieuwd hoeveel het in een heel jaar gaat opleveren. Conclusie tot nu toe, super tevreden over de besparing en werking van het systeem."

CV Pelletkachel kopen inclusief installatie

Bij NGH kunt u uw CV pelletkachel kopen inclusief installatie. Wij werken samen met erkende installateurs die voor u de complete installatie van uw cv pelletkachel kunnen verzorgen. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Kun je een cv pelletkachel in combinatie met gas CV gebruiken?

Ja, een pellet cv kachel en een gasboiler kunnen samenwerken. Zo kunt u uw woning voordelig verwarmen met pellets en het sanitaire water haalt u uit de bestaande gasinstallatie. Op extra koude dagen kan uw gasketel bijspringen om extra verwarmingsvermogen te genereren.

Een pelletkachel CV als toevoeging met HR systeem

Uw bestaande HR systeem kan gewoon blijven. Deze schakelt alleen in als de pellet CV de gewenste tempratuur niet haalt. Een cv pelletkachel wordt ook wel watervoerende pelletkachel of hydro pelletkachel genoemd.

cv palletkachel

Bewuste keuze

Wij vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te leveren voor de beste prijs. Daarom hebben wij gekozen voor CV Pelletkachels van het topmerk Alfa Plam. De kachels zijn uitgerust met de beste onderdelen in de branche en behoren tot de top 5 kachelproducenten van Europa.

Eco Design

Alfa Plam hecht net als wij veel waarde aan het milieu en is bewust bezig met het vergroenen van de hele levenscyclus van het product.

Keurmerken en certificaten

Alfa Plam kachels voldoen aan alle Europese keurmerken en kwaliteitseisen. U kunt dus zorgeloos en milieubewust uw woning verwarmen.

Robuuste kwaliteit

Alfa Plam kachels zijn van de hoogste kwaliteit en zijn ontwikkeld om lang mee te gaan. Dat voelt u direct en het gewicht van de kachel verklapt het al, dat is bijna 200 kilo.

Duurzaam verwarmen

Een pellet cv kachel is een van de meest duurzame keuzes om uw woning te verwarmen. In tegenstelling tot een warmtepomp kan een pellet cv kachel in alle type woningen worden geplaatst. 

Geen bomenkap en Co2 neutraal

Als u met pellets stookt is het belangrijk dat u voor pellets met het keurmerk EN+A1 kiest. Zo weet u zeker dat er geen bomen zijn gekapt voor het produceren van uw brandstof. Omdat er gebruik wordt gemaakt van resthout en de boom al Co2 heeft opgenomen, wordt er geen extra Co2 uitgestoten. Met een pelletkachel cv verwarmt u uw woning dus Co2 neutraal.

Verbruik van een pelletkachel CV

De CV Pelletkachels van Alfa Plam zijn zeer zuinig in gebruik. Met een rendement tussen de 87% en 97% is dit een van de meest zuinige methodes om uw woning of bedrijfspand te verwarmen. Met een volle tank stookt u meer dan 20 uur en verbruikt u tussen de 0,8 en 5,8 kg pellets per uur (afhankelijk van het vermogen van uw kachel).

Garantie

U krijgt standaard 2 jaar garantie op uw CV Pelletkachel. Kiest u voor een onderhoudscontract van NGH dan kunt u de garantie uitbreiden tot 5 jaar. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Hoe werkt het display en de WiFi Module?

Via het display kunt u uw CV Pelletkachel bedienen. De kachel heeft veel functionaliteiten en u kunt hem programmeren zodat deze automatisch de tempratuur regelt. Het display is in te stellen in 4 verschillende talen (Italiaans, Frans, Engels of Duits).

Optioneel kunt een WiFi module aansluiten op uw CV Pelletkachel zodat u deze via uw smartphone kunt programmeren en bedienen.

Het juiste vermogen is belangrijk

Om goed te kunnen werken is het belangrijk dat uw cv pellet kachel minimaal 60% van zijn vermogen gebruikt. Kies dus voor een kachel met een vermogen dat goed aansluit bij uw verwarmingsoppervlak. Dit kunt u nakijken in de productspecificaties. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen voor advies op maat. 

Het aantal kW van een pelletkachel CV

De CV Pelletkachels geven een beetje stralingswarmte af (1 kW of 2 kW). In de beschrijving wordt aangegeven hoeveel kW CV capaciteit de kachel heeft. U kunt ervan uitgaan dat u met 1 kW ongeveer 25 m³ meter kunt verwarmen.

Sfeervol verwarmen met de zichtbare vlam

De CV pelletkachel met moederhaard heeft een zichtbare vlam en creëert een gezellige sfeer. Deze is dus uiterst geschikt voor een opvallende plaats in woning, bijvoorbeeld uw woonkamer.

Exclusieve collectie

Wij hebben een exclusieve collectie pellet cv kachels die alleen bij NGH verkrijgbaar zijn. Lees hier meer over de serie Commo, Dino en Xila.

Welke CV Pelletkachel is voor mij het beste?

Er is dus een ruim aanbod CV pelletkachels beschikbaar. Maar welke is nu het meest geschikt voor uw woning? Wij hebben verschillende modellen voor u getest en de resultaten voor u op een rijtje gezet. Lees hier ons artikel over de beste CV pelletkachels.

Pallet CV Kachel

Schrijf je in voor de NGH nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe producten en aanbiedingen

Winkelwagen