De voordeligste manier om uw huis te verwarmen
Alternatieven voor gas

Door de hoge gasprijzen gaan veel mensen opzoek naar een goedkopere manier om hun huis te verwarmen. Een goedkope alternatieve verwarming is een hout of pellet kachel. Hiermee zorgt u voor de beste tempratuur in huis en zult u t.o.v. gas voordeliger uit zijn.

Meest aangename warmtebron in huis

Met een kachel in huis hoeft u uw verwarming niet op 17 graden te zetten. Een houtvuur zorgt voor een aangename warmte en warme kleding voor in huis is verleden tijd. Een houtvuur is zeker de meest aangename en gezelligste warmte voor uw woning.

houtkachel kW vermogen

Hoe verwarm ik mijn huis het voordeligst?

Stoken met pellets is een goed alternatief voor aardgas om uw woning lekker warm te houden. Met een pellet cv kachel kunt u met één kachel uw complete woning verwarmen. Heeft u veel hout ter beschikking? Dan is stoken met hout een voordelige keuze. Met een hout cv fornuis kunt u uw woning verarmen en tegelijkertijd op traditionele wijze uw gerechten bereiden.

goedkoop verwarmen.jpg

Pelletketel

Een pelletkachel werkt automatisch en is een goede oplossing als u opzoek bent naar een alternatieve manier om een enkele kamer te verwarmen.

Pelletkachel

Een pelletkachel werkt automatisch en is een goede oplossing als u opzoek bent naar een alternatieve manier om een enkele kamer te verwarmen.

Pellet CV Fornuis

Een pellet CV fornuis is een multifunctionele CV ketel waarmee u kunt koken, bakken en braden.

Pellet CV Kachel

Een pelletketel is een goed alternatief voor uw CV op gas. Deze werkt automatisch en kunt u programmeren. Een koud huis is hiermee verleden tijd.

Houtkachel

Iedereen kent de houtkachel. Tegenwoordig zijn deze echter een stuk zuiniger en milieuvriendelijker dan voorheen. Anno 2023 is dit nog steeds een populaire manier om het lekker warm in huis te maken.

Houtfornuis

Als u veel hout heeft dan is een houtfornuis een van de goedkoopste mogelijkheden om uw huis te verwarmen. Tegelijkertijd kunt u koken, bakken en braden op traditionele aard.

Houtfornuis op CV

Dit is ook een multifunctionele CV waarmee u kunt bakken en braden. Verwarm uw complete woning zonder gas en bereid uw favoriete gerechten op traditionele wijze.

Pelletkachel in een huurwoning

Als u opzoek bent naar een goedkopere manier om uw bedrijfspand te verwarmen is een pelletkachel interessant. Vaak worden hiervoor grote pelletkachels op CV gebruikt. Energiekosten kunnen hiermee soms tot wel 70% lager uitvallen.

Bedrijfspand verwarmen

Als u opzoek bent naar een goedkopere manier om uw bedrijfspand te verwarmen is een pelletkachel interessant. Vaak worden hiervoor grote pelletkachels op CV gebruikt. Energiekosten kunnen hiermee soms tot wel 70% lager uitvallen.

Goedkoopste manier van verwarmen in 2023

Door het hoge rendement van een moderne kachel met het EcoDesign keurmerk is stoken met hout of pellets en goed alternatief voor gas. Hout en pellets zijn een voordelige brandstof en creëren de meest aangename warmte in je huis. Kies voor een hout of pellet CV als je meerdere kamers wilt verwarmen.

Alle kamers verwarmen

Met een CV op pellet of hout is het mogelijk om al uw kamers te verwarmen. Kies een van onze CV ketels om uw complete woning te verwarmen zonder gas.

Enkele kamer verwarmen

Bent u opzoek naar een bijverwarming om bijvoorbeeld uw woonkamer te verwarmen? Kies dan voor een van onze vrijstaande pellet of houtkachels.

Toebehoren voor uw verwarmingssysteem

Wilt u uw verwarmingssysteem uitbreiden met een pellettank of Wi-Fi module? Of bent u opzoek naar benodigdheden voor installatie of onderhoud van uw verwarmingssysteem? Koop uw toebehoren voor uw verwarmingssysteem online via dv.ngheating.com.

Schrijf je in voor de NGH nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe producten en aanbiedingen

Winkelwagen