Stoken met pellets, voordelig uw huis verwarmen

Pellets zijn een duurzaam alternatief voor gas. Ontdek hier de beste pelletgestookte verwarmingssytemen waarmee u een enkele kamer of uw complete woning en tapwater voordelig kunt verwarmen.

Inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents

  Pelletkachels

  CV Pelletkachels

  Pellet CV Fornuizen

  Pelletketels

  Hoe werkt een pelletkachel?

  Een pelletkachel werkt automatisch[1] en u kunt de gewenste kamertemperatuur instellen. Als u de pelletkachel inschakelt draait de wormschroef de juiste hoeveelheid pellets vanuit het pellet reservoir naar de vuurhaard. De pellets ontsteken automatisch door het gloeispiraal en de gedoseerde luchttoevoer. U hoeft zelf dus niet met vuur bezig te zijn. Een ventilator in de kachel zorgt ervoor dat de rook door de rookgasafvoer naar buiten gaat.

  Wat is een pellet CV?

  Als u uw complete woning met pellets wilt verarmen is een CV op pellets een slimme keuze. Met de warmte die wordt opgewekt door het verbranden van pellets wordt het verwarmingswater opgewarmd. Een pellet CV kunt u ook in combinatie met uw bestaande cv-installatie gebruiken zodat deze elkaar kunnen ondersteunen. Er zijn verschillende pellet cv-installaties waar u voor kunt kiezen.

  Wat is een CV Pelletkachel?

  Een CV pelletkachel is een sfeervolle cv-ketel met een zichtbare vlam. Hiermee kunt u uw hele woning verwarmen en u kunt hem direct aansluiten op uw radiatoren en vloerverwarming. Als u hem aansluit op een boiler of buffervat heeft u ook warm water voor te douchen.

  Wat is een Pellet CV Fornuis?

  Een pellet cv-fornuis is een pelletkachel met oven en kookplaat die u op uw CV kunt aansluiten. De hoge tempratuur die de oven bereikt is ideaal voor het bakken van brood en pizza. Lekker kokkerellen in een lekker warme woning. Met pellets stookt u voordelig en co2 neutraal en heeft u geen aardgas meer nodig.

  Wat is een Pellet CV ketel?

  Een pellet CV ketel is een centrale verwarmingsketel die op pellets werkt. Deze kan uw cv-ketel op aardgas vervangen of u kunt ze in combinatie gebruiken zodat ze elkaar ondersteunen. Hiermee kunt u uw complete woning duurzaam en voordelig verwarmen. Er wordt vaak uitgegaan van een kostenbesparing van meer dan 30% – 40% op uw energierekening. Daar komt nog bij dat het stoken met pellets een milieubewuste keuze is.

  Blijf op de hoogte van nieuwe producten en aanbiedingen​

  Schrijf je in voor de NGH nieuwsbrief
  houtgestookt cv fornuis
  Winkelwagen