Pelletkachel kopen in Overijssel

Komt u uit Overijssel en wilt u een pelletkachel aanschaffen? Loop eens binnen bij UwKachel in Vriezenveen! Hier kunt u terecht voor deskundig advies over uw pelletkachel, het gebruik, onderhoud en de installaties.

Alfa Plam Pelletkachel showroom in Vriezenveen

Sinds begin 2024 is UwKachel in Vriezenveen een officieel verkooppunt van Alfa Plam. In de showroom kunt u de Alfa Plam pelletkachels bezichtigen. U wordt hartelijk ontvangen en een expert staat klaar om u te adviseren welke pelletkachel het beste bij u past. U kunt gratis voor de deur parkeren en u wordt warm ontvangen.

Alfa Plam pelletkachel showroom in Vriezenveen, Overijssel

Onderhoud pelletkachel Overijssel

Onderhoud aan uw pelletkachel in Overijssel kunt u het beste laten uitvoeren door UwKachel in Vriezenveen. Een team van deskundige onderhoudsmonteur staat voor u klaar om uw pelletkachel weer piekfijn in orde te maken. Zo kunt u met een perfect onderhouden pelletkachel het stookseizoen tegemoet gaan.

Assortiment Pelletkachels

Ontdek het assortiment pelletkachels bij Uwkachel, hét Alfa Plam verkooppunt in Overijssel. In de showroom staan de Alfa Plam pelletkachels voor u klaar en kunt u ze aandachtig bekijken. Als u de pelletkachels van Alfa Plam in het echt ziet zult u meteen overtuigd zijn van de hoge kwaliteit.

Openingstijden Showroom in Overijssel

De pelletkachel showroom in Overijssel is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Binnen de openingstijden bent u van harte welkom en kunt u zonder afspraak binnenlopen. Er staat altijd een expert voor u klaar die u kan adviseren over uw pelletkachel.

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Over UwKachel, dé vakman in Overijssel

NGH is trots om samen te werken met UwKachel uit Vriezenveen. Dit maakt het mogelijk om klanten uit Overijssel perfecte ondersteuning te bieden bij de aankoop van hun pelletkachel. Ook het onderhoud kan zo worden uitgevoerd door een onderhoudsmonteur bij u in de buurt.

Adres pelletkachel showroom in Overijssel

Westeinde 231a 7671 ER Vriezenveen (5 min. vanaf Almelo/130km vanaf Utrecht)

Pelletkachel kopen in Overijssel

Koop uw pelletkachel in Vriezenveen, Overijssel voor de ervaren vakman. Neem contact op of kom langs in de showroom!

Blijf op de hoogte van nieuwe producten en aanbiedingen​

Schrijf je in voor de NGH nieuwsbrief
houtgestookt cv fornuis
Winkelwagen